Het beginnen van uw eigen advertentie site met een marktplaats PHP script

Geplaatst op 17-09-2022

Categorie: Computer en internet

Het beginnen van uw eigen advertentie site wordt een makkie wanneer u gebruik maakt van het marktplaats PHP script van Vrolijk Internet Services. Dit script is eenvoudig op een hosting pakket te installeren. De stappen die nodig zijn voor de installatie van het script kunt u vinden op de site van Vrolijk Internet Services. Daar vindt u een pagina “Handleidingen” waarop een link vermeld staat naar de handleiding van het script.

Zodra u de site geïnstalleerd heeft, krijgt u als beheerder toegang tot een beveiligde omgeving waarmee u eenvoudig aanpassingen binnen uw marktplaats website kunt aanbrengen. Zo kunt u de rubrieken naar eigen inzicht wijzigen en aanpassen op de doelgroep van uw website. 

U heeft voor het aanpassen van uw website geen kennis van HTML of CSS nodig. Kleuren van de verschillende componenten binnen uw advertentie site kunt u op een makkelijke wijze aanpassen via de beheeromgeving van uw site.

Zou u graag een marktplaats site willen beginnen met het PHP script, dan kunt u het script direct op de website van Vrolijk Internet Services kopen. Na de betaling krijgt u direct toegang tot de bestanden die nodig zijn om de marktplaats website in gebruik te nemen.

Op verschillende manieren is geld met uw eigen advertentie website te verdienen. Er zijn diverse betaalproviders waarmee een koppeling kan worden gelegd voor het ontvangen van online betalingen. Er zijn een aantal opties die u via uw marktplaats website kunt aanbieden met het script en waarmee u geld kunt verdienen. Via de koppeling kan worden gecontroleerd of betalingen zonder problemen zijn verlopen en kunnen gekozen opties automatisch worden geactiveerd.

Formulieren op uw website zijn zo gebouwd dat spam wordt tegengehouden. Adverteerders zullen zo alleen relevante berichten krijgen die via uw website worden verstuurd door geïnteresseerden. Ook kan de biedfunctie worden ingeschakeld. Geïnteresseerden kunnen dan een bod insturen, waarbij de adverteerder per e-mail op de hoogte wordt gehouden bij een nieuw bod.